Site Overlay

Cas Clínic 1: “En Pau, patologia cardíaca i ansietat”

Avui he visitat el Pau, un pacient que consulta per ansietat, dolor al pit i malestar general.

El Pau pateix una patologia cardiaca des de fa anys. Pateix d’una forta taquicàrdia sobretot al vespre. Quan te aquests simptomes s’angoixa molt, veu la mort a prop.

Ve a la consulta d’Acupuntura des de fa anys, sap que l’acupuntura l’asserena, amb les agulles consolidem el Qi a nivell profund, el pols s’estabilitza amb facilitat.  En el treball amb ell l’acompanyo en el camí de desentrallar quina part dels símptomes tenen un origen físic i quins tenen un origen emocional.

La por a la mort, la Por en general, pot estar al darrere de tota aquesta clínica. Cada cop constatem mes aquesta tesi, sempre hi ha més símptomes les setmanes previes als controls del cardiòleg.

Les últimes proves, Eco Doppler, Electrocardiograma i Test Holter ens donen una agradable sorpresa, son les millors dels últims 3 anys!

És satisfactori constatar resultats amb proves mediques objectives. Pero no n’hi ha prou, seguirem treballant, el pacient ha d’acabar connectant amb l’emoció que li ocasiona tant malestar, tanta simptomatologia, i que no està en el pla concient.

Banyoles, Setembre 2020

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *